Acta Knjigovodstvo

O NAMA

ACTA KNJIGOVODSTVO

Mi smo knjigovodstvena agencija sa iskusnim kadrovima, osnovana u martu 2017. godine. Portfolio klijenata su mikro i mala privredna društva sa domaćim i sa stranim kapitalom.
Osnivač i direktor je Nikola Medulović, ovlašćeni licencirani revizor. Svoje desetogodišnje iskustvo sticao u Društvu za reviziju, počev od pozicije mlađeg revizora pa do partnera kroz obavljanje više desetina revizija privrednih društava iz različitih privrednih grana (trgovina, proizvodnja, IT usluge, poljoprivreda, saobraćaj, hotelijerstvo,rudarstvo), poresko-računovodstvenog konsaltinga, izrade transfernih cena i računovodstvenih usluga za mikro, mala i srednja preduzeća.
Uvidevši sve nedostatke ponuđenih računovodstvenih usluga na tržištu ,odlučili smo se da ponudimo računovodstvene usluge usklađene za svakog klijenta uz primenu zakona i pravila struke. Dugogodišnje iskustvo, specifične veštine stečene dugim i predanim radom, klijentima pružaju osećaj sigurnosti i poverenja u podatke koje dobijaju iz knjigovodstva.
Naše usluge karakteriše kvalitet, stručnost, velika brzina prilagođavanja svakom klijentu i efikasno rešavanje svakog problema.
Članovi uspešnog tima su knjigovođe sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti trgovine, proizvodnje i pružanja usluga sa visokim stepenom prilagođavanja

Tražimo saradnike, priključi se našem timu

Postanite deo uspešnog tima